Cinci motive pentru care job-ul tău de vis poate deveni real

reasonswhyyourdreamjobispossible

Ai un loc de muncă de vis? Da? Nu? Poate?

Probabil că te afli undeva între a nu ști care este de fapt job-ul tau de vis, și a nu crede că este posibil. Dar de ce crezi asta? Ce îl face imposibil? Vremurile se schimbă, iar mentalitatea generaţiilor se rezumă la “munca tinde să fie din ce în ce mai grea”. In schimb, sa îţi iubesti locul de muncă, sa te simti multumit, sa fii incantat sa te trezeasti luni dimineața, pare sa fie la fel de greu precum renuntatul la fumat.

Așa că revino-ți şi nu te lasa absorbit de aceste iluzii, pentru că job-ul tău de vis este posibil. Si aici sunt cinci motive pentru care poţi si ar trebui să iti să îţi stabilesti cu precizie obiectivele care indică acest fapt:

  1. Tu ești șeful tău.

Eşti singura persoană responsabilă de cariera ta și de ceea ce faci zi de zi. Este alegerea ta-nimeni nu te forțează să stai la un loc de muncă de care nu te simti multumit. Așa că, dacă ești nefericit la locul de muncă, realizează că a avea un loc de muncă de care nu te simti imiplinit este un obicei prost. Și, dacă e doar un obicei, îl poţi schimba.

2.Schimbarea locurilor de muncă nu mai este “dezaprobată”.

De fapt, este versiunea modernă a traditionalei promovări in carieră. Pattie Seller, senior editor la Fortune, spune: “Carierele sunt o sală de gimnastică in junglă, nu o scară.” Și în cartea lui Sandberg Sheryl: “Modelul de gimnastică in junglă are beneficii pentru toată lumea. Capacitatea de a crea o cale unică cu goluri ocazionale, ocolișuri chiar daca se încheie reprezintă o șansă mai bună pentru împlinire. “

  1. Destinaţia pentru munca ta de vis poate fi ca un joc de caştigat, o misiune de finalizat şi o problemă de rezolvat.

Cu accesul nostru nelimitat la informații diverse cu viteza tehnologiei, posibilitățile despre modul în care poti contribui sunt nelimitate. Fii inovator cu punctele tale forte și descoperă oportunități pe care nimeni altcineva nu le vede.

  1. Este ca o profeție care se îndeplinește:

Pentru a reusi sa te angajezi, trebuie sa fii pasionat, clar și încrezător atunci când vorbim despre valoarea pe care o prezinti pe masă. Dar, vorbind cu o astfel de conștiință de sine presupune că deţii aceste trăsături.

  1. Cu slujba ta de vis te vei simti bine.

Acea satisfacție, acea fericire, te face mai atractiv pentru alți oameni și iti scoate in cale oportunităţi noi.

http://www.success.com/article/5-reasons-why-your-dream-job-is-actually-possible

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 + = 76