Cinci motive pentru care visele tale nu prind aripi

img_0361

Mulți dintre noi nu ne vedem visele devenite realitate. Urmatoarele sunt cinci motive din cauza carora nu ajungem sa ne indeplinim visele.

1. Am fost descurajați de alţii să mai visăm.
Trebuie să fim stapanii propriilor noastre vise; nu le putem încredința nimănui. Oamenii care nu isi indeplinesc visele lor proprii se resemneaza prin faptul ca ne impiedică sa le indeplinim pe ale noasre.

Dacă ascultăm vocile externe, atunci permitem ca visele noastre să fie afectate. Atunci când esti înconjurat de critici, trebuie să înțelegi ca doar tu detii controlul asupra viselor tale si ai posibilitatea sa le faci sa devina realitate.

2. Noi cădem în obiceiul de a stabili dupa medie.
Media este norma pentru un motiv. Atunci când încercăm să facem ca visele noastre sa prinda aripi, trebuie să depășim greutatea opoziției. Cum ar fi gravitatea, circumstanțele vieții doboara în mod constant visele noastre, tragandu-ne în jos spre mediocritate.

3. Suntem împiedicați de dezamăgirile si suferintele din trecut.
Dezamăgirea este diferența care există între așteptări și realitate, și fiecare dintre noi ne-am confruntat cu acest decalaj. Eșecul este o parte necesară și naturală a vieții, dar dacă dorim să ne atingem visele, trebuie să avem curajul de a face față trecutului dureros.

4. Ne lipsește încrederea necesară pentru a ne urma visele.
Visele sunt fragile. Acestea vor fi lovite de atacuri din toate părțile. Ca atare, acestea trebuie să fie furnizate cu forța suplimentară de încredere în sine.

5. Ne lipsește imaginația de a visa.

Mulți dintre noi jucăm slab, pentru că noi nu ne permitem să visăm. Ne blocăm noi insine de realitate și nu îndrăznim să mergem dincolo de ceea ce putem vedea cu ochii. Imaginația ne ridică dincolo de medie, oferindu-ne o viziune de viață care depășește ceea ce ne confruntăm în prezent. Visele insufla spiritul nostru cu energie si ne imping spre maretie.

http://www.success.com/article/john-c-maxwell-5-reasons-why-dreams-dont-take-flight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 38