Cinci obiceiuri care iti vor aduce succesul


Nu se va intampla niciodată sa devii de success peste noapte. Succesul este un stil de viață. Acesta nu este un eveniment de o singură dată, care se va întâmpla într-o singură zi; este o serie de evenimente care modeleaza cursul vieții tale. Lucrurile pe care le efectuezi în mod regulat în zilele bune și zile rele deopotrivă.

Dacă ai scopul de a realiza orice tip de succes, care este semnificativ pentru tine, va trebui să dezvolti obiceiuri câștigătoare care te vor conduce spre măreție. Aici sunt cinci.

1. Schimba-ti mentalitatea.
Înțelege că pentru a atinge succesul, trebuie să detii o perspectivă pozitivă asupra vieții. Fiecare moment este o oportunitate pentru tine de a învăța și de a deveni mai bun. Chiar dacă se intampla sa cazi, ridica-te și fă-o din nou, până când vei face totul correct.
Greselile permit negativitatii să se infiltreze în gândurile tale, care te pot face sa te indoiesti de tine si sa iti paralizeze miscarile. Adevărul este că drumul spre succes este periculos, și tine de tine sa depasesti provocările de-a lungul drumului.
Pentru a te ajuta sa pastrezi o mentalitate pozitivă de creștere, înconjoară-te cu oamenii potriviti, care iti vor oferi sprijinul. Le vei putea întoarce favoarea prin schimbul de lecții din propria experiență. Aceste tipuri de relații, dezvoltate în timp, sunt memento-uri de care ai nevoie în viața ta.

2. Determina scopul tau in viață.
Gandeste-te la obiectivul tau ca si cum ar fi scopul vieții tale. De ce esti cu adevarat pasionat? De ce esti aici? Cum poti face lumea un loc mai bun? Descoperind motivul de a traii vei descoperi indicii cu privire la modul în care poti folosi abilitățile tale.
Înțelege că viața este o colecție de evenimente și amintiri care toate ajuta la modelarea atitudinii tale, iar obiectivul tău este un produs secundar a tipului de viață pe care o duci. Cu toate că, în minte, vei fi capabil de a trăi o viață mai completă.

3. Scapa de distrageri.
Dupa ce ai stabilit un scop clar, mai trebuie sa scapi de ceea ce te impiedica s ail indeplinesti. Trebuie să proiectezi o viață care iti va sustine obiectivul și să faci lucruri care te vor ajuta sa ajungi acolo.
Într-un studiu realizat de Harvard Business Review, limitarea alegerilor tale în viață și luarea unor decizii mai putine te poti ajuta să dezvolti auto-disciplina necesară pentru a construi obiceiuri câștigătoare. Prin urmare, prin indepartarea negativitatii și umplerea vietii cu energie pozitivă, poti elimina distragerile și să te concentrezi pe obiceiurile care contează cel mai mult.

4. Păstreaza totul foarte simplu.
Angajamentul tau pentru a efectua obiceiuri câștigătoare este crucial pentru succesul tau. Trebuie sa te pregatesti inainte de toate si sa te imaginezi facand obiceiurile înainte de a le face.
Prin simplul fapt ca iti vei da seama ce te retine de la efectuarea obiceiurilor, vei fi în măsură să adopti măsuri și să găsesti modalități prin care sa le faci mai ușoare pentru tine. Este vorba de a găsi soluții în loc de scuze.

5. Recompenseaza-te.
Trebuie să profiti de orice ocazie poti pentru a face mai mult pentru tine. Lucruri mici, cum ar fi o pauza, o plimbare in parc te vor ajuta sa te umpli de energie si sa te bucuri de un lucru bine facut. Te-ai angajat la construirea obiceiurilor puternice; aceste recompense mici vor deveni repere pozitive, care vor fi asociate cu stilul tău de viață de success.
Obiceiurile nu sunt pur și simplu sarcini banale, dar sunt factorii necesari in atingerea succesului pe termen lung. Nu există scurtaturi în viață. Orice realizare este o luptă, și tine de tine dacă doresti sa invingi. Ai puterea de a modela propria viață, iar aceste obiceiuri câștigătoare sunt coloana vertebrală pentru atingerea obiectivelor tale.

http://www.success.com/article/5-winning-habits-for-success

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =