Cinci obiceiuri de seara care te vor pregăti pentru o zi de succes

eveninghabitsthatwillprepareyouforadayofsuccess 

O rutină de seara bine pusă la punct nu numai ca te relaxeaza, dar, de asemenea, te reîncarcă pentru a doua zi, astfel încât să poti apărea într-o stare fizică, mentală și emoțională optima. Urmatoarele sunt cinci obiceiuri eficiente de seara pentru a te pregati pentru succes în ziua următoare:

  1. Identifică trei dintre cele mai importante obiective pentru mâine.

Posibilitatea de a te abate de la viziunea ta este mult mai probabil să apara atunci când nu ai un plan. Fără a te gandi la ceea ce este esential, exista riscul sa nu produci o muncă eficientă.

Identificarea a celor mai importante trei obiective pentru a doua zi iti permite să vezi ziua cu claritate, direcția și scopul. Pentru a determina cele mai importante dintre acestea, întreaba-te: Dacă nu am nimic gata făcut pentru mâine, care sunt cele mai mari și cele mai eficiente trei sarcini care ar putea să mă apropie de obiectivele mele? Răspunsul la această întrebare iti permite să vezi obiectivul cel mai important si sa gestionezi sarcinile de zi cu zi.

  1. Exercitiile fizice.

Sa spunem că sanatatea ta este capul unei caracatițe. Fără ca acesta sa funcționează eficient, aceste tentacule nu vor efectua la capacitățile lor optime. După o zi grea la locul de muncă, exercitiile fizice elimină dezordinea din capul tău, ameliorează factorii de stres, și creează astfel, spațiu pentru noi idei și gânduri pozitive.

Fie că este vorba de 30 de minute de antrenament rapid la sală de gimnastică, cateva ture de alergat, un timp de relaxare yoga sau chiar și o activitate socială, cum ar fi dansul salsa, orice tip de mișcare iţi permite să experimentezi endorfinele pozitive pe care le prevede exercitiile fizice.

  1. Fa-ti timp pentru persoanele dragi.

Una dintre cele mai bune moduri de a menține fericirea și a reincarca bateriile după o zi lungă este prin a-ti dedica timpul relațiilor tale. Relațiile sunt o forță motrice puternică în spatele fericirii noastre. Relatiile noastre sunt importante pentru ca acei oameni sunt cei mai mari susținători ai noștri în vremuri bune și rele. Fa-ti un obiectiv de noapte pentru a da atenție neîntreruptă celor mai apropiați ție.

4.Lectureză.

Ce modalitate mai bună de a te educa intrece puterea cărților? Cititul iti acordă accesul la o multitudine de cele mai mari minți din lume, care iti pot servi drept mentori virtuali.

  1. Oferă recunoștință și reflectează asupra zilei incheiate.

Pe măsură ce lucrăm pentru obiectivele noastre, este ușor să ne pierdem si sa uitam sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem deja. Încheie ziua scriind trei-patru lucruri pozitive care au avut loc în acea zi.

http://www.success.com/blog/5-evening-habits-that-will-prepare-you-for-a-day-of-success

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3