Cinci reguli pentru a iesi invingator in fiecare zi

winyourdaytodayandeveryday

Procesul de realizare a oricărui obiectiv începe cu ziua în care decizi să lupti pentru el. Chiar dacă obiectivele tale sunt legate de viata de afaceri, este important să păstrezi o atitudinea corectă. Următoarele sunt cele cinci reguli pe care trebuie sa le urmezi, pentru a putea iesi invingator în fiecare zi.

Regula 1: Fii încrezător

Stima de sine și încrederea sunt motivatorii finali. Aceştia sunt principalii factori ai succesului. Lipsa de încredere este ceea ce ne împiedică să decidem sa mergem mai departe pentru ceea ce ne dorim in viata. Încrederea vine din două lucruri: sa ramai pe drumul tau și modestia. Când spunem sa ramai pe drumul tau ne referim că ar trebui să rămâi la ceea ce esti bun și să actionezi la punctele tale forte. Atâta timp cât vei rămâne la propriile experiențe personale și de expertiză, poţi fi increzator ca vei reusi.

Regula 2: Doar energii pozitive

Această regulă este simplă, dar cu o importanta uriasa. Daca esti optimist vei atrage energiile pozitive si vei face ca lucrurile bune sa se intample. Prea mulți dintre noi ascund pesimismul și păstreaza oamenii negativi în viețile lor, fie în interiorul sau în afara locului de muncă. În aceste scenarii, permiti energiei negative sa dicteze rezultatul.

Regula 3: Concentreaza-te pe punctele forte

Cea mai bună utilizare a timpului este să te concentrezi pe punctele tale forte. Da-ti seama la ce esti cel mai bun si continua sa te axezi pe aceste competențe.

Regula 4: Moștenirea este mai importanta decat numerarul

Pun pariu că peste 20, 30, 40 sau 50 de ani, iti va pasa mult mai mult de ceea ce cred oamenii despre cum ai făcut banii, mai degrabă decât cât de multi bani ai făcut. Cum ai de gând să faci daca este totul spus și făcut? Nu iti fa griji cu privire la contul bancar. Ingrijoreaza-te cu privire la cât de mulți oameni vor apărea la înmormântarea ta. Prioritizeaza lucrurile care contează: plăteste facturile, petrece timp cu familia și poti economisi ceva bani în plus pentru a avea la îndemână. Dar, principala ta prioritate ar trebui să fie construirea capitalului tau personal și social.

Regula 5: Munceste din greu

Dacă nu esti dispus să muncesti din greu, ai pierdut deja.

http://www.success.com/blog/5-rules-to-win-today-and-every-day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 39 = 47