Cinci sfaturi pentru a-ţi crea un viitor mai bun

 

johnaddison_tipstocreateyourbestfuture

Noi toți vrem să fim recunoscuţi drept cei care fac diferenţa. Însă construirea unui imperiu nu este o prioritate de top pentru cei mai mulți dintre noi. Când îţi este greu la locul de muncă, nu ar trebui să fii orientat spre imperiu; ar trebui să te concentrezi pe ceea ce faci acum.

Să traiesti in trecut nu schimba viitorul, mai mult, visand la viitor îţi vei asigura un loc în el. Viata este o misiune de zi cu zi, executarea unei serii de alegeri de-a lungul timpului. Cei mai buni pași spre construirea unui imperiu este să fii un programator si un executor zilnic al obiectivelor tale. Și acest lucru înseamnă a faci alegerile astăzi, care vor rezona mâine.

În primul rând trebuie să le îndeplineşti acum, în acest moment. Nu va exista niciodată un alt acum, deci va trebui să-l faci să conteze. Trebuie să te întrebi, Ce fac eu astăzi care ma va ajuta în viitor?

Și nu poți lăsa acel sentiment de urgență sau povara deciziilor să te paralizeze. Suntem cu toții temporari. Nu există oameni de neînlocuit. Loialitatea ta este pentru echipa din care faci parte și de oamenii și provocările care vor urma. Treaba ta este sa laşi lucrurile mai bine decât le-a găsit.

Fă ceea ce este necesar pentru a îndeplini astăzi, dar uita-te mereu spre orizont.

Următoarele sfaturi te vor ajuta să iei deciziile corecte acum pentru a-ti asigura cel mai bun viitor:

-Strange fapte, pune in balanţă câștigurile pe termen scurt, cu o creștere pe termen lung.

– Apoi trăieşte cu rezultatele.

-Nu a lua o decizie care este, în sine, o decizie.

-Niciodată nu vom ști toate faptele.

-Dacă eşti o persoană rapidă în luarea deciziilor, încetineşte şi inconjoara-te de oameni care sunt mai metodici și au nevoie de mai multe date. Pe de altă parte, dacă eşti unul dintre acei oameni care doreşte întotdeauna mai multe date înainte de a lua o decizie, inconjoara-te cu oameni care vor împinge să decizi mai repede.

-Cele mai multe decizii nu sunt bătute în piatră; ele pot fi inversate în timp. Tu le asumi cu cele mai bune cunoștințe pe care le ai la acel moment, asadar continuă să înveţi şi continuă să evoluezi.

http://www.success.com/blog/john-addison-5-tips-to-create-your-best-future

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1