Cinci sfaturi pentru a-ţi depăsi temerile

 tipstoovercomeyourfears

Adevărul este că frica, pe mulți dintre noi, ne urmăreşte în fiecare zi. Întrebarea este cum să transformăm sentimentul de frică într-un sentiment puternic si incurajator. Iată cinci sfaturi cheie pentru a elimina frica și a atinge succesul dorit:

  1. Totul începe cu tine.

Singura hotărâre care contează este aceea care te priveşte pe tine in mod direct. Cand ai un sentiment de claritate și scopul bine stabilit, atunci vei putea incepe călătoria pentru a realiza ceea ce iti doresti in viată.

2.Ai incredere in intuitia ta.

Dacă nu începi conducerea din interior, să preiei controlul să îţi recunoşti propriile valori și credințe nu vei fi capabil dsă devii persoana care iti doreşti să fii vazută din exterior . Acest sistem este unic pentru tine și este responsabilitatea ta de a-ti lua dreptul de proprietate.

  1. Fii curajos.

Să ieşi din zona de confort creează o nouă perspectivă şi noi știm acest lucru. Cu toate acestea, frica ne apare in cale si ne blochează în statusul quo, un loc de stagnare fără urmă de avansare. Fii curajos să începi un nou drum, astfel vei putea iesi din zona de confort si iti vei deschide noi oportunităţi de avansare.

  1. Concentrează-te pe tine.

Nu-ți fie teamă să fii genial. Dă dovadă de capacitatea de rezistență, de stralucire și de perseverentă in a-ti urma visele in afaceri si pe plan personal.

5.Urmareşte progresul nu perfecţiunea.

Cei mai mulți dintre noi petrec cel mai mult timp și energie căutând marile obiective și realizări-acele momente care sunt incredibil de satisfacatoare si la fel, uneori, greu de gasit. Concentrarea doar pe obiectivele mai mari pot duce la dezamăgire și frustrare, și în timp ce aceste obiective mari de imagine sunt importante, de multe ori pierdem din vedere succesele elementare și realizările de-a lungul drumului. Fa-ti timp să vezi si sa te bucuri de micile victorii in fiecare zi.

http://www.success.com/article/5-tips-to-overcome-your-probably-irrational-fears

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 2