Cinci sfaturi pentru a trece peste o dezamagire

IMG_1332

S-a întâmplat si celor mai buni dintre noi: Ni s-au spus cuvinte care ranesc, am trecut prin experiente care ne-au scazut stima de sine, și am întâlnit oameni care ne-au dezamagit. Pentru a vindeca ranile si a trece peste dezamagirile din trecut încearca aceste sfaturi:

1. Formeaza o empatie pentru cealaltă parte.
Cuvintele crude, comportamentele distructive și acțiunile necugetate toate provin dintr-un loc întunecat, pe care cealaltă persoană il are. Recunoaste acest lucru, apoi iart-o.

2. Iartă-te.
În cazul în care încrederea ta este scazuta, s-ar putea sa pierzi din putere, din cauza rolului pe care l-ai jucat în situații toxice, sau pentru ca ai ales o relație cu cineva care te-a rănit. Scopul este sa intelegi rădăcinile acțiunilor tale și sa te ierti pe tine. Este totul uman.

3. Identifica o teamă legată de încrederea pierdută.
Atunci când o faci, ia măsuri pentru a o indeparta. De exemplu, dacă cineva a spus ceva denigrator despre corpul tau, si ai renuntat sa mai mergi la plajă într-un costum de baie, propune-ti sa o faci din nou, doar asa iti vei recastiga increderea pierduta.

4. Decide dacă actiunile sau cuvintele ofensatoare au un merit.
Dacă ai fost concediat pentru o performanță slabă la locul de muncă, fii sincer cu tine. În cazul în care munca ta într-adevăr a fost săracă, o meriti. Dar, poti lua măsuri pentru a îmbunătăți, sau decide cu privire la o schimbare de cariera. S-ar putea concluziona, de asemenea, că aceasta concediere nu a fost justificată. În cazul în care nu a fost, fa o listă a succeselor tale profesionale, cum ar fi clienții fericiți și șefii, și concentreaza-te asupra ei cu colegii care iti apreciaza abilitatile si etica muncii.

5. Concentreaza-te pe cercul tău.

Fie că sunt prieteni, colegi sau familie care cred în tine, îmbrățișează acești oameni și identifica ceea ce le place la tine. Acesta este adevarul. Crede.

http://www.success.com/article/5-ways-to-pick-yourself-up-after-someone-tears-you-down

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3