CINEMAX SERVICE

  • 49043017-649Cinemax vrea mai multe cinematografe de lux

Cinematografe precum Astor Film Lounge sau noul Zooplast se stabilesc la Berlin pe lux și prețuri ridicate. Acum lanțul de cinematografe                                  Cinemaxx va urma exemplul și își va extinde oferta de cinematografe de primă clasă cu săli de cinema extrem de confortabile.

 

Operatorul de cinema, Cinemaxx, intenționează să își extindă oferta sa de săli de cinema de primă clasă, foarte confortabile, ce oferă scaune din piele și servicii de servire prin intermediul chelnerilor. CEO-ul Cinemaxx, Christian Gisy, a declarat că s-au gândit să extindă acest concept și în alte orașe. Aceste săli de cinema de lux există deja în orașele Essen și Mülheim an der Ruhr. Iar extinderea ar putea urma în Potsdamer Platz, unde există deja o locație cu 19 săli și un salon, conform informațiilor oferite de Gisy. Cinematografe precum Astor Film Lounge și noul Zooplast s-au stabilit deja la Berlin pe prețuri mari și servicii de lux. Cinemaxx operează în Germania și Danemarca 33 de astfel de complexe de cinema cu 285 de ecrane și un total de aproximativ 73.000 de locuri interesat fiind si de Romania.

 

Șeful Cinemaxx este mulțumit de rezultatele exercițiului financiar 2013. Sălile au fost vizitate de mai puțini clienți decât în 2012, dar aceștia au adus vânzări și profituri mai mari decât în anul precedent. Cinemax a avut în 2012 o cifră de afaceri de aproape 212 milioane de euro și un profit net de 7,3 milioane de euro. Iar operatorii au numărat un total de 17.100.000 de vizitatori.

 

http://www.tagesspiegel.de/wirtschaft/kino-kette-cinemaxx-will-mehr-luxus-kinos/9420624.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 14