Circulație pe Aleea Ștrandului, din nou restrictionata pentru reefectuarea lucrarilor de asfaltare

Reprezentanții Direcției Tehnice au verificat în teren calitatea lucrărilor efectuate de firma Gauss Topo in 27 aprilie și au constatat că acestea nu corespund din punct de vedere tehnic și calitativ, respectiv în urma așternerii asfaltului calea de rulare prezintă denivelări pe această porțiune de drum. În aceste condiții Primăria Oradea nu a recepționat și nu a plătit lucrarea și a solicitat constructorului refacerea lucrărilor.

Astfel, pentru refacerea lucrărilor, în data de 12 mai, pe tronsonul aflat între str. gen. H.M Berthelot și str. I. C Brătianu, circulația se va devia pe o rută ocolitoare în jurul parcului I. C. Brătianu, pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor de asfaltare și pentru evitarea incidentelor cu participanții la trafic.

Ca urmare, OTL anunta ca va face modificări pe linia de autobuz 15, unde în perioada cu restricții se va circula cu un autobuz de capacitate mică, traseul autobuzului urmând să fie deviat prin dreptul Hotelului Elite, astfel că stația de lângă Parcul Brătianu nu va fi operațională în data de 12 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 72 =