CITY MATURATOR

Panorama-Oradea-231394_630x210CITY MANAGER SAU MATURATOR

Cu totii stim ca atunci cand dam un anunt de angajare, in functie de importanta postului , acordam un buget de promovare prin care exprimam importanta functiei in organigrama noastra. Primaria Oradea a dat un anunt, acum patru zile pe site-ul acesteia, la rubrica ” CONCURSURI” atat de comun, precum anuntul pentru angajrea unui maturator in primarie.

Poate un comunicat de presa ar fi fost mai eficient si nici nu costa primaria.Prin urmare nefacand edilul nostru acest gest, si pentru ca intre cele  zece mii de firme active local, se poate gasi un manager de succces, facem noi aceasta actiune si va dam mai jos cateva detalii depre conditiile participarii, in speranta ca numarul concurentilor sa fie mare dar si de calitate  si nu neaparat “vizati”.

Iata ce zice anuntul:  Primăria municipiului Oradea organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de administrator public (city manager).Concursul constă în: selecţia dosarelor de înscriere, probă scrisă, interviu.Proba scrisă va avea loc  în data de 23.04.2014, ora 10 la sediul Primăriei municipiului, Oradea, Piaţa Unirii, nr. 1.  Proba scrisă constă în redactarea unei lucrări în vederea verificării cunoştinţelor cu privire la cele mai relevante aspecte legislative în domeniul administraţiei publice locale, organizarea şi funcţionarea serviciilor publice de interes local.Mai multe aici.

 

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……….concursul va presupune multe cautari precum cauta Ion…

Ion urmeaza sa se-nsoare. Taica-sau il ia deoparte, si-l instruieste: -Vezi, tata, trebuie s-o pui sa se dezbrace, sa dea jos budigaii, etc… In fine, vine noaptea nuntii. Ion se rasteste la Maria: -Dezbraca-ta, fa! Maria: -Aoleu, mi-e rusine,etc. -Dezbraca-te ca bag cutitu ista-n tine! Maria se dezbraca. -Asa, acu` da jos budigaii! -Vai, vai… Speriata, mireasa da jos budigaii. Ion ii cerceteaza pe toate partile: -Ce naiba, mi-o zis tata ca aici trebuie sa fie o gaura?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6