City of London a suferit cel mai mult în urma sancțiunilor impuse de UE

ukraine-conflict

City of London a suferit cel mai mult în urma sancțiunilor impuse de UE asupra Rusiei, pentru rolul în conflictul din Ucraina

Băncile din Marea Britanie sunt cele mai afectate de sancțiunile impuse de UE asupra Rusiei din cauza rolului țării în conflictul cu Ucraina, a declarat pentru IBTimes UK, șeful pentru combaterea spălării banilor la nivel mondial, LexisNexis Chrisol Correia.

Correia a declarat că relațiile internaționale, și rolul Londrei de centru financiar, a rezultat ca băncile rusești din Londra și cele britanice din Moscova să fie cele mai afectate de acțiunile întreprinse de UE.

Sancțiunile au fost prelungite până la 31 ianuarie 2016 după ce UE a constatat că Rusia nu a demonstrat eforturi semnificative pentru a se conforma cu Acordul Minsk, care a cerut Ucrainei să recapete controlul asupra propriei frontieră. Băncile, cum ar fi Sberbank Rossii și VTB au fost deja nevoite să reducă cheltuielile la birourile din Londra. Prețul acțiunilor Sberbank a scăzut din cauza sancțiunilor.

http://www.ibtimes.co.uk/city-london-suffer-most-eu-sanctions-russia-role-ukraine-conflict-1511644

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 72