“CLAR DE BUCURESTI”

De aseara si pina in 19.03.2013 in str.Piata 1 Dec nr.12,GALERIA EURO FOTO ART,condusa de reputatul entuziast in arta fotografiei,STEFAN TOTH,cu state vechi in domeniu,gazduieste o expozitie cu 40 de fotografii format mare,40×90 cm,denumita ca in titlul stirii,si vizitabila zilnic intre orele 08.00-19.00.Stim cu totii ca multe lucruri nu sunt clare cu capitala noastra,un lucru insa e limpede,ca sa nu ma repet cu “CLAR” – vizionarea acestei expozitii ne poate da idei de promovare a  ceea ce facem cu totii,sugestii de a inova.Este un mediu in care,in mai putin de treizeci de minute,pe linga placerea vizuala de a te relaxa dupa o zi dementiala de munca,mai avem si sansa de a ne inspira cu solutii ce ne pot innobila sau dezvolta businessul. Priviti atach-ul.

——————————————————————————————————————————————————————————

PS.:)
Exista o singura intrebare, dar aceasta este foarte-foarte importanta!!Nu raspundeti in graba sau la nimereala! Ganditi-va inainte de a raspunde.Raspundeti cinstit!Este o situatie imaginara, in care trebuie sa luati o hotarare. Ganditi-va ca trebuie sa dati un raspuns spontan si cinstit!!!
Acuma intrebarea (si raspunde sincer):
Poza o faci color, sau alb-negru ????
======================================================================================================
Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam fara experienta, incadra aiurea pozele si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin doua unguroaice – mama si fiica:
– Bune ziua, domnu foto. Venit noi la dumnevostre se foteti la noi. Acuma, pe mine foteti in fund, si pe fata in piciore. Da` stiti ce rughem la dumnevostre, domnu foto? Foteti la noi ase de sa ne iese ochii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =