Client american dă în judecată McDonald`s

CZMFurZUEAA8UiD.jpg-smallCâtă brânză conțin Mozarella-Sticks de la McDonald’s? Prea puțină, este de părere un american dezamăgit și vrea ca să meargă în instanță. Obiectivul său este dreptatea. Și cei 1,27 dolari care i-a cheltuit pe controversatele bastonașe.

Chris Howe este furios pe cei de la McDonald’s. Pentru că el este convins că din bastonașele cu mozzarella lipsește un ingredient esențial: mozarella. Și astfel Howe a dat în judecată concernul pentru faptul că oferă informații înșelătoare. El își vrea înapoi cei 1,27 dolari cheltuiți pe mâncare și speră că și alți clienți înșelați vor fi despăgubiți după acțiunile sale.

El acuză faptul că umplutura bastonașelor nu este compusă doar din mozarella, cum se laudă cei de la McDonald’s. Bastonașele ar conține de asemenea și un alt material de umplutură. Prin acest înlocuitor mai ieftin, McDonald’s economisește bani și își sporește profitul.

Howe a vizitat un restaurant din Rancho Mirage pe data de 24 decembrie. Se mai precizează în acțiunea deschisă în instanță că dacă știa că bastonașele sunt de fapt o înșelătorie și mai sunt și alterate pe deasupra, nu ar fi cumpărat niciodată.

Procesul împotriva McDonald’s nu este deloc comod, pentru că de la începutul anului au existat numeroase comentarii pe rețelele de socializare cu privire la calitatea precară a bastonașelor de mozarella, acestea fiind de multe ori complet goale pe dinauntru.

McDonald’s spune că în aceste cazuri brânza probabil că s-a topit complet în procesul de coacere. Dar astfel de bastonașe nu ar trebui servite clienților, spune un purtător de cuvânt al concernului și adaugă că se vor lua măsuri pentru rezolvarea problemei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/US-Kunde-verklagt-McDonalds-article16927671.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =