Clienții auto din SUA cumpără mai mult

RTR28RN9

Clienții auto din SUA cumpără mai mult

Constructorii auto se uită cu bucurie la Statele Unite ale Americii. Cifrele de vânzări cresc semnificativ, deja înainte să sosească puternicele luni de vară. Se cere ceea ce este scump și ceea ce se poate finanța ușor. Producătorii germani premium profită, Volkswagen din păcate nu.

După încetinirea din luna martie, piața auto din SUA a crescut din nou în luna aprilie. Prețurile mai mici la combustibil și condițiile de finanțare favorabile au determinat ca tot mai mulți cumpărători să se decidă pentru o mașină dintr-o clasă superioară. În medie au plătit cu câteva sute de dolari mai mult ca în anul precedent.

Deși vânzările au crescut în luna aprilie, creșterea nu a fost suficient de puternică, așa cum se spera, dar prețurile setate de producători ar trebui să sprijine optimist industria. În cele din urmă vara va sosi și ea reprezintă un sezon care atrage în mod tradițional afaceri.

Mai mulți producători de automobile se așteaptă ca peste 17 milioane de vehicule ușoare să fie vândute anul acesta în Statele Unite, cifră atinsă pentru prima dată de la începutul acestui deceniu.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/US-Autokaeufer-stehen-auf-Luxus-Alleskoenner-article15022391.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 35