Comenzile pentru Audi e-tron se deschid pe 17 septembrie

Audi e-tron quattro concept, 2015 Frankfurt Auto Show

După ce debutul formal al mașinii a fost întrerupt de un arest, Audi a anunțat că va începe odată cu 17 septembrie să preia comenzi pentru SUV-ul său complet electric denumit “e-tron”, a declarat compania săptămâna trecută.

Debutul formal al mașinii, programat pentru 30 august la Bruxelles a fost amânat după ce CEO-ul Audi, Rupert Stadler a fost arestat de autoritățile germane pentru rolul său în celebrul scandal al manipulării emisiilor. Acum prezentările au fost reprogramate la San Francisco pe data de 17 septembrie, iar Audi a spus că va începe să primească comenzi în aceeași zi.

Compania germană pare să fi citit o nouă pagină din manualul Tesla, cerând o taxă de rezervare de 1000 de dolari înainte ca potențialii clienți să facă o comandă online. După asta, deținătorii de rezervări e-tron vor putea să urmărească comenzile lor pe o pagină web specială pentru a vedea când vor fi construite, pregătite sau livrate mașinile. Audi spune că primele mașini vor fi livrate în primăvara anului 2019.

Audi va dezvălui specificațiile finale ale mașinii la evenimentul din 17 septembrie, inclusiv cifrele pentru autonomie. Estimările inițiale arată circa 400 de kilometri pentru clienții americani. E-tron Quattro va fi prima mașină electrică de pe piață cu sistem de încărcare rapidă de 150kW DC, despre care Audi spune că poate reîncărca 80% din bateria mașinii (95 kwh) în doar 30 de minute.

https://www.greencarreports.com/news/1117950_audi-e-tron-electric-suv-orders-to-open-sept-17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 36