Comercianții de pește cumpără vehicule electrice de la Deutsche Post

Există o nouă comandă majoră pentru vehiculele electrice dezvoltate de Deutsche Post. Comerciantul de pește și fructe de mare pe nume “Deutsche See” cumpără 80 de scootere stradale în versiune frigorifică.

Deutsche Post a găsit un client major pentru vehiculele sale electrice destinate livrărilor. Marele comerciant de pește Deutsche See vrea să cumpere 80 de vehicule, după cum a spus compania la Bremerhaven. Scooterele au o autonomie de 80 de kilometri și sunt gândite pentru utilizare în zone urbane.

După lansarea sa la Köln, flota comercianților de pește va rula pe străzile a 20 de orașe mari. Pentru prima dată special pentru Deutsche See, modelul a fost echipat cu un compartiment ecologic în care se pot introduce până la 680 de kilograme de pește proaspăt. Directorul firmei, Egbert Miebach, a declarat că se bucură să fi găsit în Deutsche Post un constructor de vehicule care să ia în serios problema mobilității electrice în orașe și să aibe în același timp și soluții concrete.

Volkswagen nu a reușit timp de zece ani să le ofere o soluție electrică la necesarul lor logistic, a mai adăugat Miebach pentru publicația Bild am Sonntag. Pentru a reduce emisiile de CO2, compania a cumpărat autoturisme VW cu motoare diesel și tehnologie BlueMotion. După descoperirea manipulărilor de la VW, compania a cerut VW compensații de 11,9 milioane de euro prin intermediul Curții Regionale Braunschweig.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Fischhaendler-kauft-E-Lieferwagen-der-Post-article19816764.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 95