Commencal MetaPower

Montarea unui motor Shimano în mijlocul unei biciclete enduro de succes va oferi baza pentru o rețetă de succes în cazul unei biciclete electrice. Sigur, există și provocări de depășit, dar Commencal a reușit să facă exact acest lucru cu MetaPower.

Motoarele Shimano pentru biciclete electrice sunt foarte apreciate de utilizatori, fiind considerate a fi chiar cele mai performante și eficiente. Noul e-MTB de la Bosch se apropie puțin de necesarul ideal de putere, dar pachetul în care vine motorul Bosch și unitatea de control este oarecum dezamăgitor.

Specialized a colaborat cu Brose pentru a-și îmbunătăți oferta, dar nu i-a ieșit așa cum trebuia. Yamaha pare să fi dispărut de pe această scenă, în timp ce motorul Rocky Mountain este unul deosebit, dar oferit doar pe bicicletele brandului.

MetaPower de la Commencal nu face nimic deosebit, nu există nici un cadru din fibră de carbon, nu există nici o metodă elegantă de integrare, este doar un motor electric asistat de pedale montat pe o bicicletă clasică.

Motorul Shimano oferă o arhitectură mai eficientă, dar și un schimbător de viteze mai rapid, precum și un sistem de display. Commencal folosește un schimbător de viteze ce poate fi configurat printr-o conexiune Bluetooth și este relativ intuitiv de utilizat pe bicicletă.

https://www.bikeradar.com/mtb/gear/category/bikes/electric/product/commencal-meta-power-review-51451/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 19 = 21