Commerzbank consolidează afacerile externe

CapriviCommerzbank se târăște încet în zona de plutire. Concernul membru DAX vrea însă acum să forțeze din nou afacerile internaționale. Vor să deservească toți clienții europeni din lume, spune Bernd Laber, membru al consiliului.
Commerzbank își întărește afacerile internaționale și vrea ca pe viitor să câștige clienți din toată Europa. Companiile cu o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro din toată Europa vor fi atrase pentru a fi clienți ai Commerzbank, spune Bernd Laber, membru al consiliului pentru afacerile cu clienți corporativi.

Până acum instituția de credit s-a limitat la companii străine care au avut o relație cu piețele sale de bază din Germania, Polonia, Austria sau Elveția. Commerzbank a însoțit companii de pe aceste piețe în drumul lor pe piața internațională, dar și invers.

Acum toată Europa va deveni pentru ei o piață de bază. Clienții lor din străinătate, în special de peste ocean au subliniat faptul că doresc să lucreze cu ei nu doar în Germania, ci peste tot în interiorul Europei, mai adaugă Laber.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Commerzbank-staerkt-Auslandsgeschaeft-article16519201.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − = 35