Commerzbank se fixează pe clienți privați


Commerzbank culege roadele restructurării afacerilor cu clienți privați. Iar concernul DAX vede în continuare șanse de a face afaceri. Chiar dacă mulți concurenți își subțiază rețeaua de filiale. Cu toate acestea, unele reprezentanțe vor fi închise.

Inspirat de buna dezvoltare din afacerile cu clienți privați, Commerzbank își dezvoltă obiectivele. Pentru ei este vorba în special despre îmbunătățirea relației cu clienții și a satisfacției acestora. Astfel, pe măsura posibilităților costurile ar trebui să rămână stabile, spune directorul Michael Mandel.

Managerul spune în continuare că 2015 a fost până acum un an plin de succes pentru afacerile cu clienți privați ale Commerzbank. Ei sunt pe drumul cel bun în aceste afaceri și obiectivul este respectarea strategiei pentru anul 2016. Concernul DAX și-a fixat în anul 2012 obiectivul de a atrage până la finalul anului 2016 un număr de un milion de noi clienți, iar împreună cu clienții privați să înregistreze un profit operațional de peste 500 de milioane de euro pe an.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Commerzbank-setzt-auf-Privatkunden-article16611641.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 50 =