Companiile britanice vor creşte numărul locurilor de muncă în acest an

uk-jobs-firms-increase-hiring-2016-according-robert-half-apscoCompaniile britanice sunt de așteptat să crească numărul de angajați în 2016, în conformitate cu firmele de recrutare. Acest lucru urmează creștere economică susținută care a dus la nevoia de mai mulți angajați pentru a ține pasul cu cererea tot mai mare.

Potrivit unei analize realizata de Robert Half, care se bazează pe diferite studii, aproximativ 60% din firmele britanice au planificat să recruteze mai mult personal în 2016. Întreprinderile care operează în domeniul serviciilor financiare sunt deosebit de dornice de a angaja, comform studiului 62% dintre aceştia se așteaptă să se extindă în anul curent.

Cu toate acestea, se pare că există o criză de talente, 99% dintre directorii executivi din industria serviciilor financiare atestă faptul că cererea crescuta cuplată cu un deficit de personal calificat face angajarea dificilă, potrivit studiului. De asemenea, studiul arata ca mai mult de 80% din directorii executivi seniori se tem să nu piardă personalul cel mai bun în favoarea rivalilor.

Separat, Banca Angliei a avertizat în noiembrie 2015, că roboții ar putea elimina aproximativ 15 milioane de slujbe in intreaga tara in urmatoarele decenii.

http://www.ibtimes.co.uk/uk-jobs-firms-increase-hiring-2016-according-robert-half-1539847

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 61