Companiile farmaceutice beneficiază de pe urma temerilor privind Ebola

cdc-mitarbeiter-experimentiert-bei-biologischer-schutzstufe-4

Companiile farmaceutice beneficiază de pe urma temerilor privind Ebola
Companiile farmaceutice beneficiază de teama privind Ebola și temerile privind răspândirea incontrolabilă. Acum sunt disponibile medicamente ce încă nu au fost aprobate oficial pe scară largă. Iar speranța este ca acțiunile companiilor farmaceutice să crească.

Teama de o răspândire necontrolată a epidemiei Ebola creează efecte pozitive pentru brokeri. Deși dezvoltarea de medicamente împotriva bolii se află în primele etape, atrași de prețurile acțiunilor unor companii farmaceutice, aceștia investesc. Furnizorii speră că produsele lor pot fi comercializate pe o scară largă, în ciuda lipsei de aprobare oficială. Unul dintre furnizori, Tekmira, a văzut prețul acțiunilor miercuri cum a crescut cu o cincime.

Punctul culminant al temerilor privind Ebola se întâlnește în SUA, unde a fost diagnosticat prima persoană cu virusul Ebola. Pacientul a călătorit anterior în Africa de Vest. Au mai existat și anterior bolnavi de Ebola în Statele Unite, dar care au fost transportați sub atentă supraveghere către patria mamă.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/ebola-aktien-von-pharmaunternehmen-verteuern-sich-13184983.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 69