Companiilor li se cere să fie flexibile, cu personalul în timpul turneului de fotbal Euro 2016

_89826852_89826851

Firmele ar trebui să fie mai intelegatoare cu personalul în timpul turneului de fotbal Euro 2016, care începe din 10 iunie, spune serviciul de conciliere Acas. Acesta a publicat un set de linii directoare pentru prevenirea litigiilor care apar în cazul în care personalul doreseste sa isi vada jucand echipa favorita.

Acas a declarat ca firmele ar trebui să aibă acorduri în vigoare pentru a acoperi cererile de timp liber, utilizarea website-urilor în timpul orelor de lucru, sau urmarind TV-ul în timpul turneului. Unele jocuri, inclusiv Țara Galilor vs Anglia, sunt redate în timpul zilei.

Brendan Barber, presedintele Acas, a declarat: “Turneul Euro 2016 este un eveniment interesant pentru mulți fani ai fotbalului, dar personalul ar trebui să evite obținerea unui cartonaș roșu pentru cererile sau comportamentul nerezonabil la locul de muncă în timpul acestei perioade.

“Multe companii au nevoie sa mențina un anumit nivel de personal pentru a supraviețui. Angajatorii ar trebui să detina cteva acorduri simple, la locul de munca, pentru a asigura ca afacerile lor raman productive păstrând în același timp personalul.”

Firms urged to be flexible with staff during Euro 2016 – BBC News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1