Concern american isi închide o fabrică din Argentina

328A1A00ECA3B0BF

Concern american închide fabrică
Dușmănia de moarte între Argentina și fondurile speculative a ajuns la o nouă fază. Președintele Fernández de Kircher vede mafia internațională la lucru și aduce armamentul de mare calibru.

Închiderea unei stații de imprimare din Argentina cu sediul în SUA, RR Donnelly datorită problemelor cu guvernul argentinian. Președintele Cristina Fernandez de Kirchner a anunțat că societatea este acuzată pe baza legilor naționale anti-teroriste. Nu există nici o justificare economică pentru închidere, declară Kirchner parlamentului. Șeful statului a spus că țara se confruntă cu un caz de comportament fraudulos și cu o încercare de intimidare a populației. Astfel RR Donnelley este acuzată că ar fi încălcat legile anti-terorism. Aceste legi au fost adoptate în 2011 și aplicate ulterior.

Compania americană se ocupa cu imprimare într-o suburbie din Buenos Aires, iar luni aceasta a raportat surprinzător că își va închide unitatea. Muncitorii au găsit un anunț la început de schimb. Aproximativ 400 de muncitori și-au pierdut locurile de muncă urmare acestei decizii spontane.

Potrivit declarațiilor lui Fernández de Kircher, RR donnelly ar lucra cu fondurile speculative care au forțat falimentul tehnic din Argentina. Între timp șeful statul a intensificat insultele în direcția investitorilor străini. De asemenea, se consideră că aceștia doresc răul oamenilor din Argentina și încalcă suveranitatea statului.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Argentinien-will-Anti-Terror-Gesetz-anwenden-article13427716.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 73