Concert in onoarea lui Gyuri Vilan la Sinagoga Zion

dsc_0090

In data de 18 decembrie 2016, incepand cu ora 17.00, la Sinagoga Zion va avea loc un concert al formatiei Hakeshet Klezmer Band Oradea, in onoarea celui care a fost artistul Gyuri Vilan. Acesta a infiintat Corul Comunitatii Evreilor din Oradea in anul 1970 , care a cantat in decurs de 36 de ani in sute de concerte din oras, in tara si in strainatate.

Formația a debutat pe scena Teatrului din Oradea, în aprilie 2005, apoi au urmat festivalul Euroiudaica la  Sibiu, Proetnica la Sighișoara, concerte la Teatrul Evreiesc din București, Muzeul Țăranului Român București, la Brașov, Galați, Timișoara, Cluj, Mediaș, Tg-Mureș, Festivalul filmului Mediaș, și alte multe concerte în sala Filarmonicii din Oradea, dar și în străinătate, la Debrețin, la Tsfat (Israel) și la festivalul Klezfiesta din Buenos Aires (Argentina), unde au reprezentat cu succes România. 

Prețul de intrare la concert este de 10 lei, iar biletele se pot cumpăra de marți până duminică, de la ora 12:00 la 17:00, în următoarele obiective turistice: Sinagoga Zion, str. Independenței nr. 11; Turnul Primăriei Oradea, str. Tudor Vladimirescu nr. 2 și Casa Darvas – La Roche – str. Iosif Vulcan nr. 11.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 1 = 10