Conflictul din Piaţa Rogerius, a dus la sabotaj din partea parţilor

IMG_4419-1

În urma propunerii Prefectului, de a stabiliza conflictul din Piaţa Rogerius prin înfiinţarea unui grup de lucru, se pare că aceştia au fost efectiv ignoraţi de către părţile care trebuiau să medieze asupra problemelor existente, fiind vorba de către pieţari şi Administraţia Domeniului Public.

Prezenţi la întâlnire au fost reprezentanţi ai instituţiilor ITM, AJFOM, OPC şi DSP. Adrian Simion, reprezentant al unui ONG le-a gasit scuze pieţarilor, afirmând că marţi dimineaţa aceştia s-au trezit cu un control ANAF şi din această cauză s-au codit să facă un drum până la prefectură.

Însă se pare că sunt şi directori care se simt sfidaţi, cum ar fi directorul de la AJOFM Bekesi Csaba şi Marius Rotar directorul de la ITM, care consideră că absenţa celor de la ADP este inadmisibilă şi spunând că regia locală a sfidat chiar şi Prefectura.

Luni, în data de 8 februarie 2016, se va decide dacă acest grup de lucru va fi desfiinţat sau dacă va activa în continuare, iar daca pieţarii vor avea în continuare nemulţumiri, ar face bine să onoreze invitaţia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 6