Aeroportul berlinez, care parca nu se mai termina, are din nou probleme

Zehden

Michael Zehden a fost activ cea mai lungă perioadă în consiliul de supraveghere al BER. După 14 ani el întoarce însă spatele consiliului. Fără nici o remușcare și nu are nimic să își reproșeze.

Întreprinzătorul din domeniul hotelier, Michael Zehden, care a reprezentat turismul hotelier de la Berlin în cadrul consiliului de supraveghere al BER, respinge orice responsabilitate supraveghetorie care să aibe legătură cu întârzierile de la aeroportul capitalei germane. De la amânarea pe termen scurt a deschiderii oficiale în mai 2012, conducerea aeroportului a mai fost oprită de numeroase avertizări din partea experților externi sau a auditurilor comerciale, ce nu și-au dat acordul pentru funcționarea acestuia. Zehden și-a anunțat retragerea din consiliu.

Problema protecției împotriva incendiilor a fost ridicată în fața reuniunii consiliului din 20 aprilie 2012, iar aceasta, împreună cu o rezolvare de tip om-mașină ar fi trebuit soluționată în decurs de două-trei luni, spune Zehden. În cadrul aceleași întâlniri directorul de evenimente a prezentat ceremonia de deschidere în fața a 40.000 de oaspeți.

Consiliul de supraveghere nu a putut să prevadă că vor mai fi atâtea lucruri care sunt finalizate, spune hotelierul mai departe. El nu știe dacă acest lucru s-ar putea numi fraudă. În orice caz, ei au primit informații false, mai explică acesta. Zehden este din 2005 de asemenea șef al consiliului de supraveghere a subsidiarei BFG, care operează aeroportul Tegel.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BER-Aufsichtsrat-wurde-falsch-informiert-article16991276.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 45