Consiliul Passau trimite un semnal de alarmă către Merkel

5637bf3a6da500c77bc312d4d9f67bc8

Șeful CSU, Seehofer, cere vehement o nouă politică a refugiaților din partea guvernului federal. Acum un consilier local din Bayern trimite un semnal de alarmă către cancelarul german Angela Merkel. Austria, mult criticată în ultima perioadă, vrea să blocheze granița cu Slovenia.

Datorită situației refugiaților din ținuturile de graniță germano-austriece, consilierul local din Passau, Franz Meyer a trimis un semnal de alarmă către cancelarul german Angela Merkel. Autoritățile austriece trebuie să oprească imediat în mod activ contrabanda de refugiați, scrie politicianul CSU într-o scrisoare către cancelar.

Nu mai se poate garanta viața și siguranța refugiaților. Meyer vede practica curentă a austriecilor din cazul refugiaților ca fiind condusă direct de la Viena. El a cerut de asemenea sprijin din partea Austriei Superioare, pentru exercitarea unor presiuni asupra guvernului de la Viena.

Chiar și conducerea locală a landului Bayern, care este din partea CSU, a criticat puternic guvernul vecinului Austria pentru politica de expediere în număr mare a refugiaților către granița germană.

http://www.n-tv.de/politik/Passauer-Landrat-sendet-Alarmruf-an-Merkel-article16227516.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 19