Consiliul Porsche luptă împotriva șefului VW, familia e si in vremuri bune dar si in cele rele

a9aca904cddd962cab7c0ce724f5debfȘeful VW, numit nu de multă vreme în post, primește critici puternice și deschise din propriul său concern. Economiile sugerate de Müller în cazul bonusurilor pentru angajați determină proteste din partea reprezentanților angajaților Porsche.

Șeful consiliului de administrație al Porsche, Uwe Hück ridică critici dure față de stilul de conducere al șefului Volkswagen, Matthias Müller. Înainte de anunțul făcut legat de tăierea bonusurilor, acesta nu ar fi discutat niciodată cu consiliile de administrație în legătură cu această problemă, spune Hück pentru Suttgarter Nachrichten.

Noul șef al Volkswagen vrea să introducă un nou stil de conducere. Dar ceea ce s-a văzut până acum din privința temei bonusurilor nu are nimic de-a face cu stilul de conducere, critică șeful consiliului Porsche. Müller a anunțat într-un interviu pentru Wirtschaftswoche că va reduce bonusurile pentru anul 2015 ca urmare a costurilor imense ale scandalului emisiilor.

Este clar că este nevoie să se strângă curelele în toate departamentele și la toate nivelurile, spune Müller. Asta este valabil și pentru firmele-fiice ale VW, Audi sau Porsche, care aduc o mare parte din profiturile concernului. Șeful VW a mai adăugat că o familie este o familie și în vremuri bune, dar și în vremuri grele.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Porsches-Betriebsrat-keilt-gegen-VW-Chef-article16638311.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2