Conti își ridică în mod semnificativ obiectivele

3p5m5800

Conti își ridică în mod semnificativ obiectivele

Furnizorul auto Continental ridică prognoza după un an bun. Cei de la Hannovra se așteaptă la vânzări de peste 39 de miliarde de euro. Chiar și la Ebit este de așteptat un plus considerabil.

Continental are succes în acest an. În primele trei luni ale anului câștigul net a crescut mai puternic decât se așteptau analiștii. După taxe și dobânzi a rămas un profit de 657 milioane de euro, reprezentând o creștere de 12 procente. De asemenea, cei de la Conti se arată chiar mai optimiști pentru întregul an. Grupul Dax a raportat acest lucru la dezvăluirea rapoartelor trimestriale.

Analiștii se așteptau la un profit net de doar 620 de milioane de euro. Primul trimestru a demonstrat că, Conti se află într-o creștere mai puternică decât piețele. De asemenea au adăugat faptul efectele pozitive ale cursului de schimb s-au văzut și ele. CEO-ul Elmar Degenhart a declarat că, compania se așteaptă ca această dezvoltare pozitivă să continue.

Veniturile ar trebui să fie, prin urmare, peste 39 de miliarde de euro în acest an, până acum Continental se aștepta la 38,5 miliarde, față de 34,5 miliarde cât s-a înregistrat în anul precedent.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Conti-hebt-seine-Ziele-deutlich-an-article15055841.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 22