Conti se deschide pentru Apple

880e6b17c3a187c485433a82f0953ab4Două sectoare importante se pun de acord cu o viteză amețitoare pentru dezvoltarea unui viitor comun: odată cu succesele din tehnica digitală, în lumea constructorilor auto totul devine brusc posibil.
Furnizorul auto Continental speculează în mod deschis cu privire la o colaborare cu Apple. O cooperare cu concernul american din California nu este exclusă, conform spuselor șefului Conti, Elmar Degenhart.

Dacă Apple vrea să construiască un automobil, atunci bineînțeles că și compania germană are un interes în acest sens și vrea să colaboreze, spune Degenhart pentru “Süddeutschen Zeitung”. Continental livrează piese și servicii pentru numeroși constructori auto, precum și diverse componente speciale pentru gama transmisie, tehnologii de siguranță a pasagerilor sau anvelope.

Se pare însă că această colaborare nu este de așteptat să aducă mare impact asupra vânzărilor. Degenhart explică deschis că nu consideră că, concernul american are potențialul de a construi automobile de mare clasă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Conti-oeffnet-sich-fuer-Apple-article16730171.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 5 =