CONTROL DE PASTI

pisica-si-pestisorulCONTROL DE PASTI

Bucureștiul, Aradul și Bihorul sunt  zonele în care polițiștii controlează in aceste zile  transporturile de mărfuri de legume, fructe și produse congelate.

Acțiunea de ieri, miercuri, 9 aprilie, are loc desigur in contextul apropierii sărbătorilor pascale. Până in prezent, în total, oamenii legii au reținut peste 20 de tone de mărfuri cu probleme.

Cauza, este neconcordanță între cele transportate și actele însoțitoare. Amenzile date ieri sunt in jur de 10mii ron. Asadar pentru a nu contribui cu la stat cu venituri din amenzi ci doar din taxe verificati bine cum si ce transportati.Dar nu carecumva sa ajungeti ca in situatia de mai jos..

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……Tiganu’ povesteste:

– Ma duc dimineata la pescuit si stau si stau… si seara prind un amarat de pestisor galben… Ma uit in galeata: goala, manca-ti-as… Zic:

– Du-te-n amaru tau, prapaditule… si il arunc! Ma duc spre casa cu bicicleta, ce sa vezi: bicicleta se preface in Mertanu’ asta, de zic toti ca l-am furat. Ajung acasa… o vila, manca-ti-as! O intreb pe Piranda:

– De unde-i, fa, vila asta, ca-ti mananc pipota?!

– Nu stiu, ma tigane! Ii povestesc ce-am patit, si-atunci imi zice tiganca:

-Ia o oala cu rame, si-i du la peste si-i multumeste! Si-ajung la lac, il strig pe pestisor, si-l intreb:

– Cum sa te rasplatesc, pestisorule? Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar, da’ zice ca ar vrea o partida de amor. Si se da de trei ori peste cap, si se face o mandrete de fata de 13 ani… onorata instanta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 81