CONTROLORI OTL

 

20110125-1030_billettcontrol-1CONTROLORI OTL

OTL a  deschise ofertele pentru asigurarea forţei de muncă pentru activitatea de control a legitimaţiilor de călătorie în tramvaiele şi autobuzele din Oradea.

În anunţul de participare şi caietul de sarcini pe care le-am postat pe site-ul nostru am specificat că suma la care estimăm noi serviciul de asigurare a forţei de muncă pentru controlarea legitimaţiilor pe şase luni este de 252.000 de lei. Până la termenul limită am primit trei oferte, din partea firmelor Minvesea, cu sediul în Gepiu, care a ofertat 228.000 de lei, Barett, din Oradea, cu 247.000 de lei, şi Italmarco, cu sediul tot în Oradea, cu o ofertă de 251.500 de lei.Două oferte, cea a firmei Minvesea şi cea a Italmarco, nu au conţinut toate documentele cerute de noi. Mai exact, nu ne-au prezentat documente care să ateste că au ca obiect principal de activitate plasarea forţei de muncă şi care să ateste că au experienţă similară. Dar, pentru a asigura transparenţă, am cerut clarificări cu privire la aceste aspecte, termenul limită pentru a le primi fiind 22 decembrie, ora 14, confirma conducerea OTL

După primirea documentelor, comisia de evaluare a ofertelor va stabili castigatorul.

———————————————————————————————————————————————————————————

regular_smileDialog intre doi controlori,colegi de serviciu: – Ce faci tu cand nu poti sa adormi seara? – Beau doua pahare cu coniac. – Si adormi mai repede? – Nu, dar stau treaz mai cu placere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 44 =