Conway se “lăfăie” pe canapelele de la Casa Albă

O angajată de top într-o postură neobișnuită: consultant a lui Donald Trump, Kellyanne Conway a fost surprinsă în Biroul Oval cu picioarele încălțate și cocoțată pe canapea. Imediat a urmat o serie de mustrări din partea unor oameni care cred că nu se cade ca o persoană să se facă atât de comodă în biroul președintelui american.

Kellyanne Conway, consultant al președintelui american, provoacă din nou agitație: a fost surpinsă într-o fotografie ce a făcut înconjurul lumii stând în genunchi pe o canapea din Biroul Oval al Casei Albe. Această fotografie a provocat un val de critici și proteste pe rețelele de socializare. Fotografia o prezintă pe Conway într-o rochie roșie, îngenunchiată pe o canapea bej în timp ce se joacă pe telefonul mobil.

În fața lui Conway stă un rând de reprezentanți universitari de culoare, împreună cu președintele Donald Trump. El a primit cu această ocazie reprezentanți de top ai învățământului american în biroul său.

Faptul că ea stă pe canapea îngenuncheată în timp ce toată lumea stă în picioare a fost luată drept lipsă de respect, nemaipunând la socoteală că a uitat să își scoată pantofii din picioare înainte să se urce cu picioarele pe canapea.

Un comentator de pe internet a remarcat cum cei mai de seamă reprezentanți ai comunității afro-americane din învățământul american s-au reunit la Casa Albă, iar Conway nu s-a obosit nici măcar să le acorde respectul formal.

http://www.n-tv.de/politik/Conway-flaezt-auf-Couch-im-Weissen-Haus-article19723588.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3