COPA DO MUNDO BRASIL SI FEBRA MORTALA

female-aedes-aegypti-mosquito-can-carry-potentially-deadly-diseases-dengue-fever

Brazilia se confruntă cu Febra Dengue
Cel mai mare oras din Brazilia, SAO PAOLO, cu o populație de 11,32 milioane se confruntă cu o epidemie de febră dengue, o boala cu potenţial mortal, transmisa de tantari. Medicii au declarat că cel mai mare oras din Brazilia, a înregistrat 6.000 de cazuri de dengue, cinci dintre ele fatale. Acest lucru este dublu față de numărul de cazuri înregistrate în aceeași perioadă a anului trecut.

health-worker-fumigates-inside-home-eliminate-mosquitoes

Un studiu recent a avertizat că, “orasele supraaglomerate prezintă condiții extrem de favorabile pentru creşetrea transmiterii”, și multe din cazurile din Sao Paulo ar putea ajunge la niveluri de epidemie, deoarece toate cele patru tulpini de virus dengue au fost înregistrate aici, în timpul unei epidemii în 2013. Simptomele includ febra, dureri de cap, dureri musculare și articulare și o erupție caracteristică a pielii, care este similară pojarului. Într- un procent mic de cazuri, boala dengue se dezvolta in febra hemoragică şi pune în pericol viața, care rezultă în sângerare, scăderea numărului de trombocite din sânge și plasmă.Brazilia are cea mai mare incidență a febrei dengue în lume. Anul trecut, cazurile au atins un nou record de 1,4 milioane.

În țară vecină Paraguay, guvernul a pus oficiali de frontieră în alertă roșie pentru a combate răspândirea bolii în timpul Cupei Mondiale.
http://www.ibtimes.co.uk/world-cup-football-fans-warned-dengue-fever-outbreak-sao-paulo-1449906

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 72