Copenhaga este un paradis culinar și decorativ

Mâncarea bună și muzica tare de pe scena Meatpacking District și renumitul design danez: cine decide să facă o călătorie către Copenhaga va găsi acolo un adevărat paradis culinar și arhitectural. De multe ori turiștii se pot bucura și de o eleganță aparte.

Muzica zgomotoasă se aude de departe. În fața așa-numitului “Warpigs” din Copenhaga sunt legate sute de biciclete. Un peisaj tipic danez. În localul aglomerat se îmbulzesc tineri de diferite vârste și origini. Pe lângă studente care au pe spate genți practice pentru bicicletă și hipsteri cu barbă lungă și tricouri rock puteți găsi aici și un număr semnificativ de turiști. Pe o parte a barului se formează coada pentru Craft Beer, de cealaltă parte cea pentru specialități pe bază de carne, care sunt scoase proaspăt din cuptorul de afumat.

Bărbatul din spatele barului taie bucăți mari de carne cu un cuțit pe măsură. Un vis pentru consumatorii de carne. Pentru vegetarieni nu ar fi o priveliște foarte plăcută. Amestecul muzical este interesant și asigură o bună dispoziție. “Warpigs” nu este un restaurant cu pretenții. Aici trăiește și respiră adevărata atmosferă din Copenhaga.

În centrul Meatpacking Districts, deci în cartierul carmangeriilor din Copenhaga, această locație vinde exact ce îi spune numele: carne. Mai există pentru completarea atmosferei și bere și muzică bună, mai multe nu par să fie necesare, pentru a umple aici un local. Dar acest lucru se face bineînțeles pe baza unui concept de calitate. Și nu e vorba despre cazuri individuale printre numeroasele restaurante din acest cartier al capitalei daneze. Toate restaurantele și barurile sunt pline, locuitorii din Copenhaga iubesc acest cartier.

Creativă, simplă și plină de aromă – la fel poate fi descrisă și scena de design din Copenhaga. Întreaga Scandinavie este cunoscută pentru stilul ei, dar designul danez are o imagine aparte peste tot în lume. În Copenhaga vizitatorii pot să găsească idei noi la fiecare colț. Indiferent că este vorba despre o vizită la muzeul de design sau o plimbare prin magazinele Producătorului Regal de Porțelan (Royal Copenhagen) – posibilitățile sunt numeroase.

Există chiar și tururi ale orașului cu teme legate de design. Vizitatorii care sunt interesați în mod special de acestea pot să achiziționeze ieftin o mică excursie cu teme de design. Iar aceasta include nu doar privirea de monumente sau piese de design, ci și achiziția unor dintre acestea, pentru cine vrea să rămână cu o amintire pentru acasă din capitala daneză. Dar atenție, pentru acest lucru turiștii trebuie să aibe la ei ceva fonduri în plus. Pentru că stilul simplu și atrăgător are și prețul său. Că este vorba despre mâncare sau design, în Copenhaga simplitatea este sărbătorită cu mare stil.

http://www.n-tv.de/reise/Kopenhagen-ist-Food-und-Design-Mekka-article19744766.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1