“Copiii de aur” ai filmului ‘Moonlight’, primiți ca nișe eroi de școala lor din Miami

Alex Hibbert și Jaden Piner, doi dintre copiii-actori din ‘Moonlight’, care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film, au fost primiți ca niște eroi la întoarcerea lor triumfală la școala unde învață din nordul orașului Miami, relatează EFE.

Piner, în vârstă de 13 ani, care îl interpretează pe Kevin în acest film, a declarat la o conferință de presă că atât el cât și prietenul său Alex, de 12 ani, care îl joacă pe Chiron, personajul principal al filmului, simt că zilele acestea totul este “minunat”.

Școala publică Norland, unde învață cei doi băieți, i-a primit la intrare cu o pancartă în care își exprima satisfacția pentru prestația lor în filmul ‘Moonlight’, în regia lui Barry Jenkins și după o poveste de Tarel Alvin McCraney, și pentru cele trei premii Oscar obținute de film.

Principalul premiu, Oscarul pentru cel mai bun film, a fost decernat ‘Moonlight’ după incidentul confuz și penibil al plicurilor care conțineau numele câștigătorilor.

Fraza “Valorile contează” a completat mesajul pe care școala a dorit să-l transmită elevilor săi, atât celor cunoscuți cât și celor necunoscuți, în aceste momente de glorie.

Profesoara de Artă Scenică a școlii, Tanisha Cidel, cea care a crezut în elevii și i-a trimis să participe la castingul pentru acest film cu buget redus, a insistat asupra importanței ca părinții să-și ia în serios copiii care au aplecare spre artă.

“S-a văzut că pot câștiga chiar un Oscar”, a spus Cidel, care a jucat și ea un mic rol în ‘Moonlight’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 63