CORUPTIA PRIVATA

  • Deutsche-Bank-JapanJaponia critică dur Deutsche Bank pentru coruptie privata

Schimbări în Orientul Îndepartat. Deutsche Bank trebuie să își controleze mai bine angajații și agenții. Vânzătorii au câștigat ca și client managerul unui fond de pensii de stat, prin călătorii de lux și mese opulente.

Japonia lovește Deutsche Bank peste degete. Institutul japonez de supraveghere și control, FSA, a obligat instituția să își schimbe practicile comerciale și să instituie controale mai riguroase. Un angajat al compniei-fiice Deutsche Securities a oferit atenții unui director al fondului de pensii de la casa comercială Mitsui, sub formă de cadouri opulente și excursii în Golf, în valoare totală de 6500 de euro, conform datelor poliției. Acest lucru a venit ca o mulțumire pentru faptul că Mitsui a investit 7,2 milioane de euro la cea mai mare bancă a Germaniei. Dar între 2010 și 2012 alte trei mari fonduri de pensii au fost “tratete preferențial” pentru suma totală de 45.000 Euro.

Deutsche Bank și-a exprimat scuzele oficial și a declarat că va lua măsuri pentru ca astfel de incidente să nu se repete pe viitor. Departamentul care se ocupa de fondurile de pensii a fost deja închis în luna septembrie. Iar divizia responsabilă pentru respectarea regulamentelor și pentru buna funcționare a întreprinderii va primi un spor de personal.

Deutsche Bank dorește de asemenea să înăsprească controlul asupra rapoartelor privind cheltuielile. Departamentul în cauză, conform FSA, nici măcar nu recunoaște anumite cheltuieli. Aceste practici sunt comune în Japonia, cum ar fi invitații la cină pentru partenerii de afaceri. Guvernul a adoptat condiții mai dure pentru funcționarii publici după un scandal din 1998 când autoritățile de supraveghere financiară au fost răsfățate de către bănci în schimbul renunțării la controale. Administratorii de fonduri de pensii sunt supuși acestor prevederi, chiar și atunci când o parte din banii administrați de către ei se varsă în sistemul de pensii de stat.

————————————————————————————————————————————————————————————-

Smile01-1dg3fzc…………………..TOT POLITICUL CONTEAZA………………

 

Cezar organizează o luptă între creştini şi lei. În ziua cea mare, în mijlocul arenei – creştinii. Slabi, bătrîni, urîţi, prăpădiţi, tremurînd din toate încheieturile, vai de capul lor. Intră leii hămesiţi, începe lupta, urlete, sînge, praf pînă la cer. Cînd se aşează praful, în mijlocul arenei creştinii, teferi şi scuipînd alene cîte un os de leu. Romanii, impresionaţi de forţa credinţei creştinilor, îi întreabă:
– Voi ce fel de creştini sînteţi?
– Noi? Creştini democraţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =