COSTURI ASCUNSE

Travel-Agent21Costuri ascunse

 Luna Septembrie este perfectă pentru planificarea călătoriilor de sărbători.

Având în vedere că multă lume călătoreşte în această perioadă, şi costurile sunt pe măsură. Cei care aveţi un buget stabilit pentru călătorie, aveţi grijă la următoarele aspecte, dacă nu vreţi să cheltuiţi bani în plus.

1. Aveţi grijă la tariful de roaming, mai ales fanii Facebook, Instagram, Twitter sau alte platforme sociale online. Accesul acestor platforme pot să te coste chiar mii de dolari.

2. Costul bagajului. Este greu să alegi ce să iei cu tine şi ce să laşi acasă, şi de accea avem de cele mai multe ori cu noi prea multe lucruri. Acest aspect poate să fie foarte costisitor. Este indicat să verificăm dinainte care sunt tarifele aeroportului şi să punem cu noi doar cele necesare.

3. Dacă ai preferinţe unde să stai în avion, te va costa în plus. Dacă doreşti un loc la geam, mai nou te costă cu 29 sau 59 de dolari mai mult.

4. În stăinătate, folosirea anumitor carduri poate să te coste mult mai mult decât dacă ai plăti cash.

5. Ai grijă la cursul valutar.

6. Alte costuri la care nu te aşteptai. Unele hoteluri din destinaţii faimoase, cum ar fi Las Vegas, pe lângă costul camerei îţi mai percep şi o taxă de 25 de dolari pe noapte pentru a avea acces la internet, piscina, sala de fitness, chiar dacă le vei folosi sau nu.

7.  Taxe la aterizare. Unele aeroporturi percep o taxă de sosire sau plecare.

Este recomandat când ne realizăm bugetul pentru vacanţă să avem în vedere şi aceste costuri pe care putem sau nu să le evităm.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 + = 82