CREATIVII

apple-has-assembled-a-dream-team-to-make-its-next-big-productCele mai creative companii

Tinerii absolvenți care își caută un loc de muncă, caută companii unde pot să se dezvolte, să aibă un salar bun, să existe o cultură grozavă în companie, să aibă colegi simpatici și nu în ultimul rând să fi văzută ca o companie creativă.

Într-un studiu realizat de către Universum, au întrebat studenți de la administrarea afacerilor și inginerie care consideră ei că sunt cei mai creative angjatori. Ambele grupe au pus în top marile companii Google și Apple. Alte companii clasate în top de studenții de la administrarea afacerilor au fost de exemplu 3M, prima companie care le-a dat angajaților posibilitatea sa își folosească 15% din timpul de muncă pentru proiecte independente.

Acesta este clasamentul studenților de la administrarea afacerilor: Apple, Google, 3M, NASA, Daimler/Mercedes-Benz, BMW Group, Companiile Honda, General Electric, Institutul SAS și Nike.

Clasamentul studenților de la inginerie arată în felul următor: Google, Apple, NASA, UTC, Bose, Lockheed Martin Corporation, Autodesk, 3M, Genentech și Boeing.

Companiile ar trebui să urmeze exemplul acestora de mai sus dacă doresc să atragă studenții de top la ei în firmă.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =