Credit in 24 de ore? Da, incredibil, te ajuta chiar ANAF

Credite in 24 ore rapide cu buletinu online sau telefonic [ifn]

Dupa ce faimosul credit cu buletinul a fost desfiintat acum cativa ani, nimeni nu ar mai fi crezut ca in Romania se va mai putea obtine vreodata un imprumut in 24 de ore. Insa iata ca acest lucru devine posibil, cu ajutorul neasteptat al… Fiscului. Bancile pot stabili linie directa cu ANAF, prin care ii verifica pe cei care solicita imprumuturi, fara sa le mai ceara adeverinte de venit sau fise fiscale, iar acestia pot obtine finantarea de care au nevoie intr-o singura zi.

Trei mari banci au facut deja legatura directa cu Fiscul, iar acum clientii lor pot lua astfel creditul de care au nevoie imediat. Initiativa este avantajoasa si pentru bancile care in felul acesta se asigura ca au capatat un client serios, de la care sigur isi vor putea recupera banii.

Pana acum, in majoritatea cazurilor, pentru a acorda un credit, bancile cereau trei documente: adeverinta de salariu, fisa fiscala si dovada platii unei facturi recente la utilitati. Insa cei interesati de astfel de credite luate aproape instant trebuie doar sa isi exprime acordul ca ANAF sa trimita direct la banca toate datele privind veniturile pe care le-au realizat.

“Fac o simulare pentru un client care se prezinta pentru un credit, am o legatura electronica, online, cu ANAF, care-mi spune care este venitul acelei persoane”, a declarat Gheorghe Marinel, director intr-o banca. Exista si limite pentru acest gen de finantare. Se pot lua maximum 20.000 de euro pe cel mult 5 ani, la un cost de 9% pe an.

In viitor, procedura s-ar putea simplifica si mai mult: “In momentul in care legislatia si regulamentele vor fi modificate in acest sens, bancile vor putea accesa doar informatiile de la ANAF, astfel incat clientul nu trebuie sa se mai intoarca sa aduca fisa fiscala si documentul de salariu”, explica Dana Demetrian, director intr-o banca. Potrivit datelor BNR, in prezent, romanii au credite de consum in lei si valuta in valoare totala de 53,52 de miliarde de lei.

——————————————————————————————————————————————–

regular_smile……sa nu pici la asa explicatii ca si creditarea…..O pereche aşteaptă un copil şi se informează la doctor cum e cu sexul în timpul graviditatii. Doctorul explică:

− În prima treime a perioadei de sarcină puteţi avea contact sexual normal, în a doua treime numai din spate ca şi câinele, iar în ultima treime ca lupul.
Soţul puţin contrariat:

− Ca lupul?!
La care doctorul:

− Da, da te pui lângă gaură şi urli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =