Credit S regreta

credit-suisse-logo

Credit Suisse vinde obligatiuni în valoare de 5 miliarde de dolari.
Credit Suisse a vandut 5 miliarde de dolari în valoare de obligațiuni, prima oferta de referință, după ce a fost amendată că a ajutat unii clienţii americani să producă evaziune fiscală. Potrivit băncii, încasările din vânzare vor fi utilizate în scopuri corporative generale.

Firma de cercetare Morningstar a declarat într -o notă destinată clienților : ” În timp ce amenda a fost cu siguranță mare și jenantă pentru Credit Suisse, nu vedem un impact pe termen lung asupra profitului  sau modelului de afaceri . ”

Credit Suisse şi-a păstrat licența bancară din SUA, în ciuda faptului că a pledat vinovată pentru asistarea clientilor americani în a evita plata impozitelor. Anterior, gigantul elvetian a fost de acord să plătească o amendă de 2,6 miliarde de dolari. Directorul Credit Suisse Brady Dougan a menţionat într-o declarație scrisă : ” Regretam profund abaterile trecute, care au dus la această soluționare . ”
Credit Suisse este prima banca, din ultimii zece ani, care a pledat vinovată pentru acuzații penale într-o instanță din SUA.

http://www.ibtimes.co.uk/credit-suisse-sells-bonds-worth-5bn-1449696

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 43