Creditele ipotecare scad

_75934573_ahrasn0h

Creditele ipotecare scad
Aprobările pentru creditele ipotecare au scăzut la cel mai mic nivel din ianuarie, pe fondul semnelor că noile verificări de accesibilitate au un impact asupra pieței. Banca Angliei a declarat că au existat 61,707 aprobări de credite pentru locuințe realizate în luna mai. Ceea ce a inregistart o scădere de la 62.806 din luna precedentă, și mult mai puţine decât în luna ianuarie, când s-au aprobat 75,901 de credite.

Creditorii se concentreză mai mult pe efectuarea mai strictă a controalelor de accesibilitate cu privire la potențialii debitori. Normele actualizate, cunoscute sub numele de analiza pieței ipotecare, au incetinit cererile de credit ipotecar, chiar și pentru cei ale căror cereri sunt de succes. Vânzările de origine au fost în creștere, atingând în luna mai, cel mai ridicat nivel al anului, în conformitate cu HM Revenue and Customs (HMRC). Dar Asociația Bancherilor Britanici a reflectat rezultatele Băncii Angliei, raportând că aprobările ipotecare, un indicator al vânzărilor viitoare, a scăzut în luna mai, pentru a patra lună consecutiv.

Din octombrie, ar trebui să existe, de asemenea, o limită a creditelor, sub forma unui plafon de 15% a numărului de credite ipotecare pe care băncile și societățile de construcții ar putea să le ofere persoanelor care împrumută mai mult cu 4,5 ori decât venitul lor.
http://www.bbc.com/news/business-28089914

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 51 =