CRESTE MOTOROLA

Motorola „s-a intors in joc” datorita succesului  Moto G

 

 MotoG2_2733081bSmartphon-ul cu Android de la Motorola, Moto G, a propulsat pe piata din Marea Britanie o crestere a cotei de 6%.

Cota de vanzare a telefoanelor Motorola, a crescut, pe piata smartphone-urilor din  Marea Britanie, de la aproape nimic la 6% in ultimele sase luni, datorita pretului  de achizitionare a Moto G, 135 de lire.

Conform celor mai recente date din vanzarile de smartphone-uri de la Kantar Worldpanel Comtech, Moto G a atras un public cumparator specific in Marea Britanie. Aproape jumatate dintre detinatorii unui astfel de telefon sunt cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani; 83% sunt de sex masculin si in general acestia provin din grupurile cu venituri salariale mai mici de  20.000 de lire  sterline.

Vanzarile telefoanelor din marca Motorola au fost aproape pe nicaieri pana la infiintarea noului motorola, Moto G, la finele anului trecut, iar acestea au crescut de atunci cu 6% in Marea Britanie .

Succesul pe care l-a avut Motorola, a ajutat Android-ul sa ramana sistemul mobil de operare de top din Europa, cu o cota pe piata de 68,9%. Apple detine pozitia a doua cu o cota de 19.0%; urmata de Windows cu 9,7%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 30