CRESTE NOKIA

nokia

 

Nokia pe profit cu un director executiv nou
Producatorul filandez de telefoane mobile, Nokia a surprins pietele, dupa ce a raportat un profit mai mare decat cel estimat pentru primul trimestru din divizia de echipamente de retea – activitatea de baza a companiei, € 5,6 miliarde in vanzarea diviziei de telefoane mobile la Microsoft .
Nokia a anuntat un profit operational pentru divizia de echipamente wireless a crescut cu 10% , fata de anul treut, la € 216 milioane euro.

Divizia de retea Nokia a marcat si aparitia noului sau director executiv, Rajeev Suri. In varsta de 46 de ani, nationalul Indian a postat un video pe site-ul Nokia, in care descrie optimismul pentru viitorul companiei. ” Am fost in compania Nokia de aproape 20 de ani, si oportunitatile viitoare create de noi, sunt mai mari ca niciodata”, a spus acesta.

Presedinte Nokia, Risto Siilasmaa, declara : ” Rajeev este persoana potrivita pentru a conduce compania, s-a dovedit ca are capacitatea de a crea claritate strategica, stimuleaza inovarea si cresterea economica, asigura executarea disciplinata si obtine rezultate. ”
Marti dimineata s-a raportat o crestere cu aproape 8% a actiunilor Nokia.
http://www.ibtimes.co.uk/nokia-posts-higher-expected-profit-rajeev-suri-promoted-ceo-1446500

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 24