CRESTE SMARTPHONE

  • e-commerceSume record pentru Smartphone-uri si tablete

 

Potrivit unui studiu realizat de Compania RetailMeNot, care opereaza piata digitala, este de asteptat ca Marea Britanie sa cheltuie, in 2014, aproape 8 miliarde de lire sterline pe smartphone-uri si tablete.

Studiul arata ca suma cheltuita, online, de Europa  pentru telefoane si tablete, ajunge in  2014 la 19,8 miliarde de lire sterline, aproape de doua ori mai mult fata de anul precedent, in care cheltuielile au ajuns la valoarea de 10.7 miliarde de lire.

 

Asadar,  aproape jumătate din populația Europei are acum un smartphone, dar numai 20 % si-au  folosit, în ultimele trei luni telefonul pentru a accesa site-uri de vanzari. La 28 % , Marea Britanie are cel mai mare procent de utilizatori de smartphone-uri care au accesat un site de vanzari, in termenul de mai sus , urmată de Germania ( 27 % ) si Suedia (21 %).

 

Vânzările on-line realizate de pe computere sau laptop-uri, de asemenea,sunt de asteptat sa atinga un nou record . In ciuda cresterii utilizarii smartphone-urilor și tabletelor, computerele raman mijloacele cele mai utilizate de navigarea pe Web . 85 % din activitatea de web, în 2013, a fost facuta pe un computer, cu 10 %, pe smartphone-uri și 5 %, pe tablete .

http://www.ibtimes.co.uk/m-retail-boom-uk-consumers-set-record-spend-via-smartphones-tablets-1444124

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =