CRISTIANO RONALDO CEL MAI VANDABIL FOTBALIST AL LUMII

cristiano-ronaldo

Cristiano Ronaldo, cele mai vandabil fotbalist din lume
Superstarul Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost numit, de firma de marketing sportiv Repucom, cel mai vandabil fotbalist din lume.În urma unui sezon stelar cu Real Madrid, în care a primit Balonul de Aur și a condus echipa spre victorie în Liga Campionilor, Ronaldo și-a asigurat locul ca fiind cel mai recunoscut fotbalist din lume.

Repucom spune că la nivel global, 83,9 % din populație îl recunosc pe fostul jucător la Manchester United, un total de 5,9 miliarde de oameni. În tări, cum ar fi Italia, Germania, Turcia și Argentina, conștientizarea de către public a fotbalistului Ronaldo se ridica deasupra marcajului de 95% .

Firma de marketing a declarat că acest clasament a fost creat folosind instrumentul, Celebrity DBI “, care măsoară percepțiile a peste 6.500 de persoane în 13 piețe internaționale şi care reprezintă punctul de vedere al 1,5 miliarde de oameni . ”
Rivalul, Lionel Messi, care a câștigat de patru ori Balonul de Aur, s-a clasat pe locul doi, recunoscut de 76 % din populația lumii. Surprinzător, Messi şi Gerard Pique ocupă locul al treilea, cu o recunoaștere la nivel mondial de 58 % . Fernando Torres de la Chelsea și Manchester United, Wayne Rooney alcătuiesc top cinci.

http://www.ibtimes.co.uk/real-madrid-star-cristiano-ronaldo-named-worlds-most-marketable-footballer-united-hero-wayne-1450292

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 39