criza de piloti

japans-vanilla-air-cancels-154-flights-lack-pilots-fly-planes

Vanilla Air anulează 154 datorită crizei forţei de muncă
Bugetul companiei aeriene japoneze, Vanilla Air, anulează aproximativ o treime din programul său intern în luna iunie, deoarece nu dispune de suficienti piloți pentru a acoperi avioanele.

Compania de transport low-cost, aflat în proprietatea operatorului, All Nippon Airways ( ANA ), a declarat că luna următoare va anula în 154 zboruri, din cauza crizei fortei de munca. Anulările vor afecta 2.500 pasageri, dar li se vor garanta un loc într-o altă companie aeriană, a declarat președintele Vanilla Air, Tomonori Ishii. Vanilie Air, face parte din grupul cel mai recent al liniei de aviaţie care a ridicat problema deficitului de piloţi calificaţi.

În altă ordine de idei, Organizația Aviației Civile Internaționale a Națiunilor Unite, a avertizat în urmă cu câţiva ani că, cererea pieţei pentru piloți este de așteptat să se dubleze până în 2030. Aceasta a adăugat că deficitul de piloţi este destul de mare în Asia, Africa și America Latină.
Grupul a declarat că, peste 980,000 de piloți vor fi necesari până în 2030, deși din 2010, se găsesc doar 460.000 piloți licențiați în întraga lume.

http://www.ibtimes.co.uk/japans-vanilla-air-cancels-154-flights-lack-pilots-fly-planes-1448847

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 43