CRIZA LA OTEL

3iit0230

ThyssenKrupp se luptă pentru ieșirea din criză
Pentru prima dată în doi ani de zile cea mai mare companie de oțel din Germania înregistrează cifre pozitive. Situația se prezintă chiar mai bună după al doilea trimestru, decât era de așteptat. Pentru întregul an compania este mai mult decât optimistă.

Cel mai mare grup de oțel din Germania, ThyssenKrupp își caută drumul de ieșire din criză. După ultimele șapte trimestre de pierderi grupul se întoarce înapoi în zona pozitivă. Având în vedere această redresare, concernul se implică din nou în companiile VDM și AST, re-preluate de concernul finlandez Outokumpu.

După tragerea liniei ThysseKrupp a câștigat 269 de milioane de euro. Analiștii se așteptau la doar 88 milioane de euro. În urmă cu un an același concern înregistra o pierdere de 129 milioane de euro. Cu toate acestea, ThyssenKrupp a beneficiat de venituri considerabile din direcția Statelor Unite ale Americii.

CEO-ul Heinrich Hiesinger a justificat creșterea veniturilor prin îmbunătățirea eficienței, creșterea puternică a afacerilor cu produse industriale. În activitatea sa europeană concernul este dat în judecată datorită unor presupuse înțelegeri asupra prețurilor.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Ende-der-Milliarden-Verluste-ThyssenKrupp-kehrt-in-Gewinnzone-zurueck-article12816481.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 42