CROS, ROCK. ANDREI

tabara_lui_andreiCROS, ROCK, ANDREI
CROS.
In parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii, SMURD BIHOR a ORGANIZAT IERI, duminică, de la ora 10, SMURD Running Day. “Am dorit să promovăm sănătatea şi să ne apropiem şi mai mult de comunitate”, a spus şeful SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea, care , împreună cu circa 300 de colegi si  parteneri din mai multe instituţii din Oradea, au organizat acest  cros dar si un program mai diversificat ocazionat de aniversarea a  20 de ani de existenta a SMURD in judetul nostru.
ROCK
The Beatles este si va ramine una dintre cele mai cunoscute nume din muzica ultimilor 50 de ani. Aceasta cu atat mai mult cu cat genul simfonic a preluat succesele acestora. Aceasta s-a intimplat in weekend o reverie emotionanta creeata de profesionistii Filarmonicii din Oradea care a reusit si de aceasta data sa faca sala plina.
TARA LUI ANDREI SI BIHORENII
Județul Bihor a castigat si in acest an, in cadrul competiției “Țara lui Andrei”  cu cinci proiecte, cinci premii. Două pentru Şcolile cu clasele I-VIII din Roșiori şi cu clasele I-IV din Suplacu de Barcău, unul priveşte înfiinţarea unei trupe de teatru la Căminul Cultural din Tinca, iar altul se referă la înfiinţarea unei ciupercării la Liceul Tehnologic “Horea” din Marghita precum si  la înfiinţarea unei ferme de capre, demarat de Fundaţia Ruhama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × = 14